Известие

Collapse
No announcement yet.

HELP Някой чувал ли е за Политрон

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• HELP Някой чувал ли е за Политрон

Здравейте, имам една голяма красавица, но за съжаление имам и проблеми с нея. Наскоро започна да ми гори масло и да се появяват течове. Препоръчаха ми като за начало да пробвам с някакво масло, което е като добавка към другото масло, което подобрявало работата на двигателя, намалявало разхода и спирало течове. Някой може ли да ми каже нещо повече за тях. Някой използвал ли ги е и има ли някакви наблюдения върху тези добавки. Фирмата се казва Политрон България, която е вносител на тези масла. Благодаря Ви предварително.
    Колата е Алфичка 156, 2000 г., 1.8 TC
    156, 1.8 TC '00

забрави тази идея
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Защо, пробвал ли си?
      156, 1.8 TC '00

Comment

Колега пробвай първо да видиш от къде ти тече масло,ако е гарнитура на капака на клапаните е добре защото е евтина,а принципно бензиновите си горят маслодо 1л на 10 000км,второ виж ако е от гарнитурата на главата смения и смени гумичките на клапаните.
        Алфа Ромео 147-2.0 16V 2002g-ГИ
        The pleasure of driving Alfa Romeo!

Comment

Ами съществува ли вариант въобще да не гори масло? Нивото на маслото си ми стои непроменено откакто съм я взел, а предишната ми кола гореше доста масълце та сега малко се чудя дали всичко е в ред.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Семерингите е добра идея да се проверят.
            Alfa Romeo 75 24V

Comment

Моето мнение е,че тези добавки се слагат само когато колата е за
              продажба!!! А иначе само ремонт му е майката!Това е когато те боли
              зъб:течния аналгин е временно средство,трябва си зъболекар!!!!!!
              Alfa 156 2.4jtd

Comment

Съществува вариант, да предишната ми беше 146, и от смяна до смяна не съм доливал въобще. Но тази дали го гори или тече, не мога да разбера, но е факт, че за около 3000 доливам около половин литър
                156, 1.8 TC '00

Comment

Първоначално публикувано от fen for alfa
                  Съществува вариант, да предишната ми беше 146, и от смяна до смяна не съм доливал въобще. Но тази дали го гори или тече, не мога да разбера, но е факт, че за около 3000 доливам около половин литър
                  Не е на добре това!
                  Alfa 156 2.4jtd

Comment

Първоначално публикувано от fen for alfa
                    Може би вече са ти свършили гумичките на клапаните,но плюс видимите пропуски на масло по двигателя 1.5 л. на 10 000 км. е напълно нормално.И ако не те дразни това че имаш масло по двигателя по добре не пипай нищо все още.Също ако обичаш да караш колата в режим на високи обороти,някой казват-мръсна газ този разход на масло е напълно нормален.
                    TIPO 2.0 91g.
                    PUNTO 1.2 04 g.
                    156 1.8 TS 00g

Comment

Working...
                    X